اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها

سیارکی بزرگ‌تر از آسمان خراش‌ها به سمت زمین می‌آید

  • کد خبر: ۹۶۴۳۳
  • ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶
سیارکی بزرگ‌تر از آسمان خراش‌ها به سمت زمین می‌آید

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیارک‌هایی که به سمت زمین سقوط می‌کنند، همواره تهدیدی برای حیات ما هستند. این بار سیارکی که به سمت زمین می‌آید، دو و نیم برابر بزرگ‌تر از ساختمان امپایر استیت در نیویورک است، اما جای نگرانی وجود ندارد.

ده‌ها سال است که اخترشناسان رادار‌های خود را روی اجرام کیهانی تنظیم می‌کنند که به سمت زمین می‌آیند. آن‌ها قصد دارند تا مسیر پرواز این اجرام را محاسبه و تأیید کنند. در محاسبات اخیر آن‌ها نشان داده شده است که روز سه شنبه، ۱۸ ژانویه سیارکی که درحال پرواز به سمت زمین است، از کنار آن به طوری عبور خواهد کرد که تهدیدی برای حیات در کره زمین نباشد.

همان طور که از نام آن مشخص است، سیارک «PC۱، ۱۹۹۴ (۷۴۸۲)» در سال ۱۹۹۴ کشف شد و طبق گفته دانشمندان، به دلیل اندازه بزرگی که دارد (۳۲۸۰ فوت؛ حدود ۰.۶ مایل) و نزدیکی به زمین در طول پرواز‌های قبلی، در دسته سیارک‌های «خطرناک» قرار می‌گیرد.

این سیارک که با سرعتی در حدود ۴۳ هزار  مایل در ساعت (۶۹ هزار و ۲۰۰ کیلومتر در ساعت) حرکت می‌کند، در ۱۸ ژانویه به فاصله ۱.۲ میلیون مایلی (۱.۹ میلیون کیلومتری) زمین خواهد رسید که کمی بیش از پنج برابر فاصله زمین تا ماه است. پس جایی برای نگرانی نیست.
محاسبات نشان می‌دهد این سیارک با عبور از کنار زمین در این تاریخ، تا ۲۰۰ سال دیگر بازنخواهد گشت. در این بین ستاره شناسان به دیگر سیارک‌هایی چشم خواهند دوخت که در گروه خطرناک دسته بندی می‌شوند.

سیارک را رصد کنید

یکی از موضوعات هیجان انگیز در سقوط «PC۱، ۱۹۹۴، ۷۴۸۲» در هفته آینده این است که افراد می‌توانند حتی با یک تلسکوپ معمولی، باوجود سرعت زیادی که دارد، فرصت مشاهده آن را داشته باشند. سایت‌های مختلف توضیحات مفصلی درباره اینکه باید به کدام ناحیه آسمان نگاه کرد و دقیقا چه چیزی را باید دنبال کرد، ارائه داده اند.

احتمال برخورد یک سیاره سنگی عظیم فضایی به زمین یک نگرانی واقعی است که ناسا را وادار کرده است تا مأموریت «DART» خود را با هدف بررسی سیارک‌ها آغاز کند و ببیند آیا می‌تواند مسیر آن‌ها را تغییر دهد یا خیر. اگر این آزمایش به هدف خود در تغییر مسیر سیارک‌ها دست یابد، این سیستم راهی مناسب است برای حفاظت از زمین در برابر هرگونه جرم خطرناکی که به سمت آن می‌آید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->